De Verpakkende Machine van het gezichtsmasker

December 16, 2021
Laatste bedrijfscasus over De Verpakkende Machine van het gezichtsmasker
Kan de masker verpakkende machine, vacuüm verpakking veroorzaken, kan voor beschikbare maskers, kf94-maskers, kn95-maskers worden gebruikt Ons bedrijf allerlei de het professionele onderzoek en ontwikkeling van de maskermachine veroorzaakt: KN95 maskermachine, KF94-maskermachine, masker verpakkende machine, hoge snelheid vier-opgeruimde verzegelende verpakkende machine, het materiaal van de verschijningsinspectie, machine van het binnenoor de scherpende masker, machine van het hoge snelheids de vlakke masker, plaatsende maskermachine, het maskermachine van de lippentaal. De machine van het vogelbekdiermasker, de machine van het kopmasker, enz. Als u om het even welke behoeften hebt, gelieve te voelen vrij om ons op elk ogenblik te contacteren om het werk te bezoeken en te leiden.
 
Kan vacuüm verpakking veroorzaken, kan voor beschikbare maskers, kf94-maskers, Kn95-maskermachines worden gebruikt
Deze verpakkende machine is een three-sided verzegelende verpakkende machine, met een snelheid van 120-150 stukken per minuut, en kan zijn vacuüm-shrinked en verpakte met code het bespuiten. De geschikte maskers omvatten KN95, KF94, vlakke maskers, en andere maskers. Volgens klantenvereisten, kunnen de relevante geschikte verpakkingsoplossingen worden aangepast en worden geadviseerd. Het bedrijf verstrekt volledig geautomatiseerde maskeroplossingen.
laatste bedrijfscasus over De Verpakkende Machine van het gezichtsmasker  0
 
Deze machine 120-150 stukken/minuut, kan krimpt verpakking voor maskers met KN94, KF94, vlakke oppervlakte, en andere vacuüm, geschikt zijn
laatste bedrijfscasus over De Verpakkende Machine van het gezichtsmasker  1
laatste bedrijfscasus over De Verpakkende Machine van het gezichtsmasker  2