Global Warranty full automatic 3 ply non woven surgical disposable medical facial kf94 mask machine

Place of Origin Guangdong, China
Merknaam chuangying
Certificering Other
Model Number kf94
Min. bestelaantal 1 reeks
Prijs $20,000.00/Sets 1-4 Sets
Packaging Details Pack the wooden box after vacuum packing
Supply Ability 100 Set/Sets per Month
Productdetails
Toepasselijke Industrie Productieinstallatie, MachinesReparatiewerkplaatsen, andere Na de Garantiedienst Onlineondersteuning, Gebiedsonderhoud en de reparatiedienst, Vervangstukken, Videotechnische onderst
Automatische Rang Volledig-automatisch garantie 1 jaar
Verleende naverkoop de Dienst Gebiedsinstallatie, het opdragen en opleidend, Vrije vervangstukken, Videotechnische ondersteuning, Zeer belangrijke Verkopende Punten Beroemde merkplc
Maskertypes Vlak-vouwen Maskermateriaal Niet-geweven Stoffen
Laat een bericht achter
Productomschrijving

De globale van het de machinekf94 masker van het Garantie Goedkope kf94mask lassen van de het oorlijn automatische kf94 vissen van de het lassenmachine typen de machine van de maskerverpakking

De snelheid van volwassen het maskermachine van Chuangying kf94, kf94-de machine van het kindmasker, en kf94-machine van het patroon de plaatsende masker is gestegen tot 150-180 stukken per minuut. Het tarief van de productkwalificatie is 99,99%. De snelheid, de verschijning en andere details kunnen volgens vereisten worden aangepast. De staalstructuur van de gehele machine is stevig en duurzaam, en ultrasone high-power 15k4200w is niet gemakkelijk te beschadigen. Makkelijk te gebruiken. Kan naar alle delen van de wereld worden uitgevoerd. Ce-certificatie. De globale gezamenlijke waarborg, preferentiële prijzen, is 430 eenheden verkocht, en eenstemmig erkend en door klanten in binnen- en buitenland geprijst. U bent welkom om te raadplegen en te onderhandelen. De maskermachine is verdeeld in: de vlakke maskermachine, kf94-maskermachine, de machine van het kopmasker, vlakke vissen maskeert machine, elastische het maskermachine van de oorband, kn95-maskermachine. Diverse plaatsende machines van het patroonmasker, aangepaste machines volgens de maskerstijl u vereisen. Wij specialiseren ons in het aanpassen van speciale maskermachines. De verpakkende machines zijn verdeeld in: zak-voedende verpakkende machine, vier-kant verzegelende verpakkende machine, drie-kant verzegelende verpakkende machine, tellende machine etc. En er is de inspectiemateriaal van de maskerverschijning, verpakkende machine, kartonnerende machine, verzegelende machine, en kan de volledig geautomatiseerde onbemande lijn van het productiemasker worden aangepast. Het bedrijf vestigde een maskerfabriek in Mei 2021, en kan diverse maskers nu veroorzaken en uitvoeren. Stem in met uw overleg en inspectie.

_20210813200437_20211115161746

Materiaalcapaciteit Materiaalcapaciteit
De grootte van de materiaalinstallatie 5518 (L) *2530 (W) *2141 (H)
materiaalgewicht 1200KG
Materiaalvoltage 220V /50/60Hz
Geschatte stroom van materiaal 60A

 

134567
 

Hello, te zijn gelieve vreemd niet van mening wanneer u woorden zoals mijn ziet. Ik ben de werkgever van deze onderneming van de maskermachine. Ik heb onderzoek en ontwikkeling van machines en materiaal tien jaar gedaan. Ik verwachtte niet de plotselinge uitbarsting van de epidemie dit jaar om ons bedrijf in maskermachines om te zetten. Ik ben altijd zeer strikt in het doen van dingen geweest, en die zo de maskermachine door ons bedrijf gehad wordt ontworpen. Ik heb aan de controle van onze machines van ontwerp deelgenomen om verwante grondstoffen te kopen. Elk detail van de machine wordt gedaan met grote precisie. De machine loopt stabiel en is gemakkelijk te werken. Er is een Koreaanse interface. Momenteel, zijn de machines van het vliegtuigmasker gemaakt meer dan 1.000 jaar dit jaar, en KF94 Zuid-Korea heeft meer dan 200 eenheden uitgevoerd. De fabriek heeft nog 100 halffabrikaten in voorraad. Kan op elk ogenblik worden geassembleerd, worden geïnstalleerd worden gezuiverd en worden verscheept. De snelste leveringssnelheid kan één tot twee dagen zijn. Speciale naar maat gemaakte maskerverschijning, 10 dagenlevering.

gemeenschappelijk probleem
Q: Bent u een fabriek of een handelsmaatschappij?

A: Wij zijn een fabriek met de invoer en de uitvoervergunning.

Q: Waar is uw fabriek?

A: Onze fabriek wordt gevestigd in Guangdong, China.

Q: Hoe lang is de garantie periode?

Antwoord: De houdbaarheid is één jaar.

Q: Hoe ongeveer de installatie? Hebt u de naverkoopdienst?

Antwoord: Zuid-Korea en Vietnam hebben de naverkoopdienst en kunnen op plaats worden geïnstalleerd. Andere landen kunnen installatievideo's en verre videobegeleiding verzenden. Vele buitenlandse klanten installeren op deze wijze het. Installeer enkel de vier schroeven van de schakelaar van de film plakkende machine en de earbandmachine, leert om de doek te installeren en dan normaal te werken. Het bedrijf zal met tekstversie en videoversie van het gehele onderwijs worden uitgerust.

Q: Waarom zouden wij uw bedrijf moeten kiezen?

A: 1-bedrijf met Ce-certificaatcertificatie.

2-divers vereisen de productielijnen, vlakke maskermachine, kf94-maskermachine, de machine van het kopmasker, de vlakke machine van het vissenmasker, elastische het maskermachine van de oorband, kn95-maskermachine, diverse plaatsende machine van het patroonmasker, aangepaste machine volgens de maskerstijl u.

3- Geavanceerde technische ondersteuning en strikt systeem voor kwaliteitscontrole.

4- De efficiënte en geschikte diensten zoals e-mail, WeChat, WhatsApp, enz.

Excerpted van Internet, voor slechts verwijzing

Vandaag, is de winst van maskers teruggekeerd naar de normale waaier, en de verkoop van het materiaal van de maskerproductie is ook beïnvloed. Velen maskeren machinefabrikanten reeds hebben verkocht bij een korting. Nochtans, is Yang Guang nog volledig van vertrouwen in de toekomstige het materiaalmarkt van de maskerproductie. Hij zei dat hoewel de binnenlandse markt een verzadigde staat is ingegaan, de producten op de markt vandaag worden gemengd, en het bedrijf zal zich aan de buitenlandse markt bewegen waar er nog reusachtige ruimte in de toekomst is. De machinekwaliteit, biedt klanten de bevredigende naverkoopdienst aan, en stelt nieuwe markten open.
Voor de Preventie van China van 2020 Internationale Medische Epidemische (Dongguan) en het Grote de Ontwikkelingsforum van de Gezondheidsindustrie volgende te houden, stelde Yang Guang te tonen en voor in binnen- en buitenland Gemaakt in China bij het forum, de wereld te laten in de hoop geloven van Dongguan-Productie. Tegelijkertijd, zal Jinyuelai de tendens van intelligente productie in Dongguan volgen, zal uit de plaats van Dongguan en industriële voordelen voordeel halen, zal zich op de transformatie en bevordering aan gemechaniseerde productie concentreren, zal de productiekost van ondernemingen verminderen en zal productie op grote schaal door gemechaniseerde productie realiseren. De ononderbroken innovatie en het onderzoek en de ontwikkeling, verbeteren de technologische inhoud van materiaal, en dragen tot de ontwikkeling van de intelligente productie van China bij.