Auton95 Masker die van Ce 380V het volledig Machinekn95 Masker van het het gezichtsmasker van de Productiemachine 3ply de machinedelen veroorzaken

Plaats van herkomst Guangdong, China
Merknaam Win
Certificering CE
Modelnummer Kn95
Min. bestelaantal 1 reeks
Prijs $5,000.00/Sets 1-4 Sets
Verpakking Details Pak de houten doos na vacuümverpakking in
Betalingscondities L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen 150 Reeks/Reeksen per Maand
Productdetails
Toepasselijke Industrie Productieinstallatie Automatische Rang Volledig-automatisch
Voltage 220V, 380V Macht 15KW
Afmeting (L*W*H) 8500MM*1500MM*2000MM Gewicht 1750 kg
Productiecapaciteit 110-130 PCs/min Zeer belangrijke Verkopende Punten Gemakkelijk te werken
Hoog licht

Auton95 Masker die van Ce het volledig Machine produceren

,

380V volledig Auton95-Maskermachine

,

KN95 masker Productiemachine

Laat een bericht achter
Productomschrijving


Auton95 Masker die van Ce 380V het volledig Machinekn95 Masker van het het gezichtsmasker van de Productiemachine 3ply de machinedelen veroorzaken
De snelheid van volwassen het maskermachine van Chuangying kf94, kf94-de machine van het kindmasker, en kf94-machine van het patroon de plaatsende masker is gestegen tot 150-180 stukken per minuut. Het tarief van de productkwalificatie is 99,99%. De snelheid, de verschijning en andere details kunnen volgens vereisten worden aangepast. De staalstructuur van de gehele machine is stevig en duurzaam, en ultrasone high-power 15kw is niet gemakkelijk te beschadigen. Makkelijk te gebruiken. Kan naar alle delen van de wereld worden uitgevoerd. Ce-certificatie. De globale gezamenlijke waarborg, preferentiële prijzen, is 430 eenheden verkocht, en eenstemmig erkend en door klanten in binnen- en buitenland geprijst.
U bent welkom om te raadplegen en te onderhandelen. De maskermachine is verdeeld in: de vlakke maskermachine, kf94-maskermachine, de machine van het kopmasker, vlakke vissen maskeert machine, elastische het maskermachine van de oorband, kn95-maskermachine. Diverse plaatsende machines van het patroonmasker, aangepaste machines volgens de maskerstijl u vereisen. Wij specialiseren ons in het aanpassen van speciale maskermachines. De verpakkende machines zijn verdeeld in: zak-voedende verpakkende machine, vier-kant verzegelende verpakkende machine, drie-kant verzegelende verpakkende machine, tellende machine etc. En er is de inspectiemateriaal van de maskerverschijning, verpakkende machine, kartonnerende machine, verzegelende machine, en kan de volledig geautomatiseerde onbemande lijn van het productiemasker worden aangepast. Het bedrijf vestigde een maskerfabriek in Mei 2021, en kan diverse maskers nu veroorzaken en uitvoeren. Stem in met uw overleg en inspectie.

 

 

 

 
MACHT 20KW
LUCHTdruk 0.5-0.7MPA
Garantietijd Één jaar
installeer de dienst Verre hulp, installatie ter plaatse
MATERIAALvoltage AC220/380v, 50/60HZ
Verleende naverkoop de Dienst Gebiedsonderhoud en de reparatiedienst

 

 

Auton95 Masker die van Ce 380V het volledig Machinekn95 Masker van het het gezichtsmasker van de Productiemachine 3ply de machinedelen veroorzaken 1
FAQ
Q: Hoe lang is de levertijd?
Antwoord: De algemene situatie is 3-5 dagen voor levering. Als u een aangepaste maskervorm nodig hebt, zal het 7-10 dagen vergen. Gelieve te verwijzen naar klantenservice voor details.
Vraag: De machine die ik is te inconsistent heb gewild met wat u op Internet toonde. Kan ik het doen?
Antwoord: Ja, moet u machinebeelden en gebeëindigde maskerbeelden verstrekken.
Vraag: Wat zou ik als ik een moeten doen machine koop en ik achter het niet zal installeren?
Antwoord: Zuid-Korea en Vietnam hebben naverkoop en kunnen op plaats worden geïnstalleerd. Andere landen kunnen installatievideo's en verre videobegeleiding verzenden. Vele buitenlandse klanten installeren deze manier. U moet slechts de vier schroeven van de schakelaar van de filmmachine en de earbandmachine installeren, leren om de doek te laden en normaal werken. Het bedrijf zal met tekstversie en videoversie van het gehele onderwijs worden uitgerust.
Q: Hoe lang is de garantie periode?
Antwoord: De garantieperiode is één jaar. De ultrasone klank is drie maanden. Tijdens de garantieperiode, zijn de delen beschadigd en het bedrijf verstrekt nieuwe delen.


De volgende informatie komt uit Internet voor slechts verwijzing

Tegen 2022, om aan de anti-epidemie van het land te antwoorden en een gemeenschappelijke toekomstige gemeenschap voor mensheid op te bouwen, Chuangying-zullen de mensen de maskermachine in een ziekte-bestand machine met een verenigde globale anti-epidemische geest, omzetten en zullen maskers verstrekken om de globale epidemie te bestrijden. De anti-maniermaterialen zoals machines, smelten opgeblazen doek. Het standaardproces voor de productie van medische maskers in een stofvrij workshopmilieu is beschikbare producten en reeks producten, evenals niet genormaliseerd geautomatiseerd productiemateriaal, zoals maskermachines, kn95-maskermachines, en kopmachines. Het gebruik van ultrasoon lassen en automatische rand het verbinden technologie om het samengestelde vormen van het multi-layer materiële masker van de bladschaduw te realiseren is het belangrijkste materiaal om dit proces te realiseren. De kn95-maskergastheer is een machine die automatisch het vouwen van maskerproducten veroorzaakt. Vier-laag spunbond niet-geweven geactiveerd koolstof en filtermateriaal. De volledige machine is van de levering van grondstoffen aan toevoeging en rand het verzegelen van de neusholte. Geautomatiseerde kn95 van het afgewerkte product is een productielijn. Automatische beschikbare maskermachine, automatische kn95-maskermachine. Deze machine is het ideale materiaal om binnenoorbeschermers te produceren. Het materiaal realiseert de volledig automatische verrichting van de input van grondstoffen aan de output van geëindigd - producten, en vermindert het contact tussen het masker en de container. Het menselijke lichaam is in het productieproces en voldoet aan industriële testnormen. De machine wordt geïntegreerd door een machine van de Desktopproductie. Het vermenselijkte controleplatform wordt gebruikt om diverse complexe processen van de maskerproductie te combineren om maskers van grondstoffen aan geëindigd te realiseren - producten. De volledige kn95-maskermachine is geautomatiseerd, en zijn efficiency is hoger dan traditionele machines, besparend tijd en energie.
De de kernproducten van Chuangying zijn de machine van het hoge snelheidskn95 masker en automatische vis-vormige het maskermachine van KF94, die het recentste promotiemateriaal zijn. Zijn hoge snelheid, eenvoudige en stabiele prestaties zijn geprijst door de industrie. Alle producten zijn onafhankelijke innovatie, onafhankelijke octrooien, alle nieuwe ontwerpen, hoge kostenprestaties, Chinees, het Engels en de Koreaanse drietalige verrichtingsinterface, die aan de behoeften van diverse landen voldoet, voorraden is beschikbaar, en de orden kunnen geplaatste levering zijn.